Online art_

De Onkruidenier

CryptoFoam Audiotour

Met CryptoFoam onderzoekt de Onkruidenier onze verhouding tot het lokale landschap van het fabrieksterrein op de Tramkade en vervlechten ze ecologie en economie tot een nieuw waardesysteem. Met het sluiten van de veevoer mengfabriek is een zichtbare schakel uit de mondiale voedsel- en landbouwkringloop van de bio-industrie in de stad verdwenen. De distributie van veevoer vindt daarentegen nog steeds plaats. Wat zijn de zichtbare en onzichtbare verstrengelingen van deze schakel in het voedselsysteem en hoe kan dit op deze locatie nog ervaren worden?

Deze audiotour is onderdeel van het werk dat uit een serie objecten bestaat die op vijf locaties van het terrein op de Tramkade kunnen worden ervaren. De Onkruidenier daagt het publiek uit om middels CryptoFoam de transacties rondom het fenomeen schuimvorming in ons landschap onder ogen te komen.

Hoe werkt de audiotour?

Wandel rond op de Tramkade naar de verschillende locaties die je hieronder ziet. Of scan de QR-codes op de bordjes bij het werk van de Onkruidenier. Klik op de link die bij de locatie hoort en luister!

Audio links

Introductie Cryptofoam

Locatie 01 – Wasbak

Locatie 02 – Kas

Locatie 03 – Buis

Locatie 04 – Gras

Locatie 05 – Silo

This work is only available in Dutch