FAQ

Wie is de organisator van RE_NATURE?

RE_NATURE wordt georganiseerd door Future of Work (FOW), een stichting die de verbinding zoekt tussen creatieve verbeeldingen van toekomstige innovaties en de (beroeps)praktijk van overmorgen.

Ik wil graag meer lezen over de onderwerpen van RE_NATURE. Waar vind ik meer informatie?

Op onze pagina VISIE & THEMA’S lees je meer over de uitgangspunten van het festival. Op de pagina VERDIEPING vind je een rijk aanbod aan digitale kunstwerken, essays en blogs.

Kan ik op de hoogte blijven van RE_NAUTRE nieuws?

Je kan je hier aanmelden voor de RE_NATURE nieuwsbrief, en wij zullen je een e-mail sturen telkens er iets gebeurt in verband met het festival.

Moet ik mijn coronapas laten zien bij een bezoek aan het festival?

De tentoonstellingen van RE_NATURE zijn te bezoeken zonder coronapas. Er is voldoende ruimte voor alle bezoekers om veilig rond te lopen.
LET OP: neem je deel aan een activiteit, of bezoek je horeca op de Tramkade? Dan is de coronapas soms wel verplicht. Wanneer het nodig is voor een activiteit, dan staat dat aangegeven op de pagina.

Wat kost een bezoek aan RE_NATURE?

RE_NATURE is gratis te bezoeken. Je hoeft ook geen ticket te reserveren. Doe je mee aan een activiteit, dan geldt daarvoor doorgaans een meerprijs. De prijs is altijd aangegeven bij de activiteiten.

Is het festival te bezoeken als ik slecht ter been ben?

Het festival is grotendeels prima te bezoeken. In verschillende locaties is een lift aanwezig. Sommige van onze activiteiten zijn wandelingen. Die zijn niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

Kan ik parkeren bij RE_NATURE?

Er is beperkte, bepaalde parkeergelegenheid aanwezig op de Tramkade. We raden je aan om te voet, op de fiets of met het OV te komen. Hier vind je de route.

Kan ik met cash betalen?

RE_NATURE is een pin-only festival. Voor de efficiëntie en voor de veiligheid van onze medewerkers en vrijwilligers accepteren wij geen cash.

Kan ik RE_NATURE bezoeken bij slecht weer?

Jazeker! Veel van de werken op RE_NATURE bevinden zich binnen in de gebouwen op de Tramkade en in de overige locaties. De buitenwerken kun je uiteraard ook bezoeken. Neem dan je regenjas en/of paraplu mee!

Is RE_NATURE geschikt voor kinderen?

Ja, RE_NATURE is met kinderen te bezoeken. Sommige activiteiten zijnspecifiek voor kinderen. Dit is dan te lezen bij de activiteit.

Is er informatie in print beschikbaar?

In de informatiekiosk van het festival, de roze caravan midden op de Tramkade, ontvang je als bezoeker een (duurzaam gedrukte) informatiebrochure en een plattegrond. Daarin vind je alle informatie die je nodig hebt voor je bezoek. Informatie over onze activiteiten is te vinden op onze website.