Locatie & Route

RE_NATURE vindt plaats op en rond de Tramkade in Den Bosch. Op het terrein bevindt zich een informatiekiosk, gevestigd in een roze caravan. Dat is het startpunt van je bezoek.

Adres:
Tramkade 20-28
5211 VB ’s-Hertogenbosch

Zoek je informatie over een specifieke festivallocatie? Via de links op deze pagina vind je het adres en de route. Alle deellocaties liggen op wandelafstand van elkaar.

Download hier binnenkort de plattegrond van het festivalterrein. Liever in print? In de informatiekiosk op de Tramkade, de roze caravan, ontvang je de festivalbrochure. Daarin vind je ook de plattegrond.

Route

Met het OV

RE_NATURE is gemakkelijk te bereiken met de trein. Vanaf station ‘s-Hertogenbosch wandel je in 10 minuten naar de Tramkade.
Plan je route naar Den Bosch via ns.nl voor de actuele tijden. Bekijk de wandelroute vanaf het station via Google Maps. Er stoppen verschillende lokale en regionale bussen in de buurt: bus 140, 154, 165, 166 en 301.

Te voet en met de fiets

Woon je in Den Bosch? Kom te voet of op de fiets! Er zijn voldoende fietsenrekken aanwezig op het terrein.

Met de auto

We raden je aan met het OV te komen. Is het toch nodig om met de auto te komen? Plan je route naar RE_NATURE met Google Maps. De tramkade beschikt over een eigen parkeerterrein. Hier kun je tegen betaling 24 uur per dag terecht.


Locations

RE_NATURE takes place arount Tramkade in Den Bosch.

Address:
Tramkade 20-28
5211 VB ’s-Hertogenbosch